Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 6.2/10
(12 glasova)

OPIS

U pospanom gradiću u Louisiani, skupina prijateljica iz djetinjstva na prilično neobičan način pomaže slavljenoj mladoj dramatičarki u otkrivanju tajni o njenoj ekscentričnoj majci, pronalaženju oprosta i prihvaćanja te, naposljetku, rješavanja duhova iz prošlosti.
Priznata mlada dramatičarka Sidda Lee Walker (Sandra Bullock) živi u New Yorku, daleko od rodnoga grada u Louisiani i svoje ekscentrične majke Vivi (Ellen Burstyn). Kada časopis Time u svojem profilu Sidde da naslutiti kako njena majka baš i nije najbolja na svijetu, Vivi pobjesni te sa kćerkom ulazi u otvoreni sukob koji bi mogao poremetiti Siddine planove vjenčanja. Situaciju će, u želji da se konačno dođe do mira, u pravom smjeru pokrenuti Vivine dugogodišnje prijateljice, članice sestrinstva Ya-Ya, dajući Siddi bilježnicu u kojoj je detaljno opisan životni put četiri divlje južnjačke ljepotice, koje su danas šezdesetogodišnje gospođe. Temeljen na romanima 'Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood' i 'Little Altars Everywhere' Rebecce Wells, 'Svete tajne sestrinstva Ya-Ya' film je koji, iako pod imenom samo jednog od romana, u sebi spaja najzanimljivije dijelove te iznimno životne južnjačke kronike koja se proteže kroz nekoliko knjiga, kako bi kao rezultat redateljica Callie Khouri dobila prekrasan komadić života na ekranu. Zvučna glumačka postava (Sandra Bullock, Ellen Burstyn Ashley Judd...) s lakoćom prenosi atmosferu života usred vreloga američkog Juga, međusobnih trzavica i još veće ljubavi obitelji i prijatelja.

Slike

Svete tajne sestrinstva Ya-YaSvete tajne sestrinstva Ya-YaSvete tajne sestrinstva Ya-YaSvete tajne sestrinstva Ya-YaSvete tajne sestrinstva Ya-Ya

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.