OPIS

Ovo je priča o posljednjim satima Hitlerova života koju pričaju ljudi koji su tada bili uz njega. Pomoću intervjua za koje se 65 godina vjerovalo da su izgubljeni, forenzički prikazujemo posljednje sate, dane i minute firerova života.
Ovo je priča o posljednjih 48 sati u životu jednog od najvećih zločinaca u povijesti, ispričana riječima onih koji su bili uz njega. Godine 1948. kružile su glasine o tome da je Hitler živ i mnogi su se bojali njegova povratka. Nürnberškog suca Michaela Musmannoa te su glasine toliko razbjesnile da je jednom zauvijek odlučio dokazati da je firer mrtav, ispitujući one koji su s Hitlerom bili tijekom posljednjih trenutaka u bunkeru, uključujući vođu Hitlerove mladeži Artura Axmanna, Hitlerovu tajnicu Traudl Junge i ađutanta Barona von Loringhovena. Sudac Musmanno ispitao je sveukupno 22 svjedoka, a njihova svjedočenja glavni su dokaz koji definira ono što današnji svijet vjeruje da se dogodilo Hitleru posljednjih dana Drugog svjetskog rata. Te su snimke ležale zaboravljene 65 godina, dok 2013. nisu otkrivene u arhivu u Pittsburghu. Taj izvanredan materijal nikad nije viđen izvan Njemačke i prvi će put biti prikazan u ovom dokumentarcu. Riječi ispitanika temeljito su rekonstruirane kako bi se forenzički analizirali posljednji sati, dani i munute firerova života.

Slike

CineflixCineflixCineflixCineflixCineflix

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.