poster

Znatiželjni George

Curious George (2006)

animirani, komedija, obiteljski, akcija, triler, fantazija, avanturistički, misterija | SAD, Njemačka, Tajvan, Francuska, UK, Kanada, Filipini, Južna Koreja
Pink Super Kids | 26. 4. 2024. | 08:00

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(10 glasova)

OPIS

U svojem prvijencu na velikom platnu, svjetski najpoznatiji vragolasti majmun – Curious George – izašao je iz džungle u grad i krenuo u avanturu.
George, znatiželjni majmunčić s neutaživom željom za avanturom, krenuo je u novu priču, u kojoj svojom duhovitom i vragolastom prirodom stječe nove prijatelje i doživljava niz (ne)zgoda. Snimljena prema klasičnim pričama Margret i H. A. Reya, ova filmska verzija prekrasnog i staromodnog dvodimenziolanog animiranog filma koloritom i oblicima podsjeća na slikovnice. U ovom divnom filmu za djecu svoj su nevjerojatni glasovni talent pokazali Will Farrell kao Čovjek sa žutim šeširom (Man in the Yellow Hat), Drew Barrymore i Dick Van Dyke, a filmsku glazbu potpisuje Jack Johnson.

Slike

Znatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni George

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.