Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(10 glasova)

OPIS

Kapetan Sabljozubi prava je gusarska avantura koja se proteže kroz sedam mora u potrazi za blagom Lama Rame. Dječak Pinky pridružuje se na opasnom i uzbudljivom putovanju s Kapetanom Sabljozubim u potrazi za blagom i svojim pravim ocem. Priča o avanturama Kapetana Sabljozubog je vrlo popularna u Norveškoj, a Kapetan Sabljozubi je najskuplji dječji norveški film u povijesti kojeg vrijedi pogledati.

Slike

Kapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam moraKapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam mora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.