OPIS

Nikad ne okreći leđa, čak ni onima za koje misliš da su na tvojoj strani! Velika akcijska zvijezda Dolph Lundgren je policajac koji je na najljuće protivnike naišao tamo gdje se nikada nije nadao - u vlastitoj postrojbi!
Frank Gannon (Dolph Lundgren) iskusni je policajac, veteran brojnih opasnih zadataka i složenih istraga, bivši član D.A.U.-a (Direct Action Unit), specijalne postrojbe elitnih policajaca zadužene za bande, drogu i prostituciju. Međutim, jedinica je to u kojoj služe i neki korumpirani policajci, koji osim provođenja zakona jednako predano rade i na njegovom kršenju. Gannon pred tim ne može zatvoriti oči pa FBI-u otkriva hijerarhiju korumpiranosti policije Los Angelesa. Naravno, njegovi dojučerašnji kolege s tim se neće pomiriti pa Gannon, uz pomoć lijepe mlade policajke Billie Ross (Polly Shannon), ima jedan dan kako bi prikupio dodatne dokaze i uspio preživjeti.

Slike

Izravna akcijaIzravna akcijaIzravna akcijaIzravna akcija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.