poster

Terminator: Spasenje

Terminator Salvation (2009)

Režiser: McG
NOVA TV | sutra | 00:30

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(81 glas)

OPIS

Četvrti nastavak iz serije „Terminator“ prati odraslog Johna Connora (glumi ga Christian Bale) u njegovu pokušaju organiziranja ljudskog pokreta otpora, što bi mogla biti posljednja prava nada čovječanstva u borbi protiv strojeva. Film „Terminator: Spasenje“ počinje u 2018. godini. John Connor nije siguran u postojanje budućnosti zbog iznenadnog pojavljivanja tajnovitog stranca po imenu Marcus Wright (Sam Worthington), koji se zadnje sjeća da je sjedio na električnoj stolici i čekao smaknuće. Connor ne može odrediti je li Marcus poslan iz budućnosti ili spašen iz prošlosti i počinje se pitati postoji li još ikakva nada za ljudsku rasu s obzirom na to da roboti postaju sve moćniji i agresivniji nego ikada prije. Čini se da Skynet priprema razorni posljednji napad osmišljen da eliminira ljudski otpor jednom zauvijek, što Connoru i Marcusu ne ostavlja drugog izbora nego da napadnu kibernetsko srce Skynetovih operacija. Kad stignu onamo, dva vojnika s ožiljcima od mnogih borbi otkriju razornu tajnu u vezi s potencijalnim istrebljenjem čitavog čovječanstva. Anton Yelchin popunjava mjesto Michaela Biehna kao mladi Kyle Reese u prvom nastavku planirane trilogije „Terminator“ od redatelja McG-a („Charliejevi anđeli“).

Slike

Terminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: SpasenjeTerminator: Spasenje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.