Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(62 glasova)

OPIS

Jednostavan slučaj lažnog identiteta naglo prerasta u romantičnu zbrku epskih razmjera u modernoj verziji Shakespearove Dvanaeste noći redatelja Andyja Fickmana. Viola Hastings (Amanda Bynes) ima svoje razloge da prikrije vlastiti identitet nakon dolaska u školu Illyria Prep, a u pokušaju svog brata blizanca Sebastiana (James Kirk) da se probije na londonsku glazbenu scenu i njegovim izbivanjem s nastave vidi savršenu priliku da preuzme njegov identitet. Kad joj cimer postaje školski cooler Duke (Channing Tatum), njezina se fasada polako počinje urušavati dok se zaljubljuje u svog novog cimera koji ništa ne sumnja. Međutim, situacija se pogoršava kad Duke otkrije naklonost prema školskoj ljepotici Oliviji (Laura Ramsey), koju pak sve više privlači osjećajni varalica poznat kao Sebastian. Problem je u tome što je pravi Sebastian odlučio skratiti boravak u Londonu i nakon što stiže u školu dva dana ranije nego što ga je Viola očekivala, njezina temeljito zamišljena varka nailazi na neočekivanu smetnju zbog koje se cijela situacija pretvara u potpuni kaos.

Slike

Ona je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muškoOna je muško

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.