poster

Razgovori o vrlo visokoj djevojci

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă (2018)

drama | Rumunija

Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasova)

OPIS

Zajednički bivši ljubavnik, fotoalbum, neki online razgovori, zajednička kava, posjet. Dvije djevojke sastavljaju početak ljubavne afere. Ali kako se zbližavaju, moraju se suočiti sa stvarima koje ih razdvajaju.
Dvije mlade žene počnu razgovarati o drugoj ženi, bivšoj ljubavnici obaju. Kako se zbližavaju i započinju provizornu aferu, jaz između njih se širi. Jedna traži odgovore i ljubav skrivajući svoju seksualnost u sigurnosti svoga doma, dok je druga samouvjerenija i spremnija riskirati. Što ako izlazak van znači izlazak iz ormara? Kako pobijediti zagušljive predrasude koje prožimaju suvremenu Rumunjsku?

Slike

Razgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojciRazgovori o vrlo visokoj djevojci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.