OPIS

Vulkan Kilauea uništava najveći havajski otok. Uz pomoć ekskluzivnih snimaka koje su snimili otočani, pričama iz prve ruke i stručnim analizama, pričamo vam dramatičnu priču o tom smrtonosnom vulkanu.
Vulkan Kilauea uništava najveći havajski otok: razara njegov raskošni krajolik do neprepoznatljivosti, uništava domove koji se više ne mogu ni popraviti, kao i živote obitelji koje ondje žive. 3. svibnja 2018., od njegove su eksplozivne erupcije nastale fontane lave visoke 30 metara, rastaljene stijene letjele su devet kilometara u zrak, a stotine zastrašujućih potresa i oblaci otrovnih para širili su se cijelim otokom. Uz vruću lavu koja nezaustavljivo presijeca putove za bijeg te uz erupcije koje se tek očekuju, ova priča daleko je od svog kraja. Uz ekskluzivne snimke koje su snimili otočani, koji i dalje nastavljaju snimati ovu katastrofu, te uz svjedočenja iz prve ruke i stručne analize, donosimo vam dramatičnu priču o ubojitom vulkanu te otkrivamo znanost koja stoji iza bijesa prirode.

Scenarist:
TRAJANJE: 60 min

Slike

Getty ImagesORFORFORFORFORFORF

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.