Ocjena: 7.9/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(129 glasova)

OPIS

Sudbina galaksije leži u rukama žestokih rivala s različitih svjetova. Prvi je James Tiberius Kirk, delikventan i pustolovan dečko sa farme u Iowi, rođeni vođa u potrazi za ciljem u životu. Drugi je Spock, odrastao na planetu Vulkan, gdje je izopćenik zbog svoga poluljudskog porijekla. Ono ga čini podložnim burnim emocijama bez kojih su Vulkanci odavno naučili živjeti, ali ga to ne sprječava da postane genijalan i ustrajan student koji će postati prvi iz svoje vrste primljen u Akademiju Zvjezdane flote. Kirk i Spock ne mogu biti veće suprotnosti. No, u svojom željama da saznaju ko su i šta mogu ponuditi svijetu, oni kao kadeti na obuci postaju veliki suparnici. Sa svojim potpuno oprečnim stilovima - jedan potaknut vatrenom strašću, a drugi rigoroznom logikom - oni postaju prkosni i svadljivi suparnici koji daju sve od sebe ne bi li bili izabrani među odabranu skupinu koja će se pridružiti posadi 'U.S.S. Enterprisea', najmodernijeg svemirskog broda ikada sagrađenog. U svojoj, više od 40 godina dugoj istoriji, „Zvjezdane staze su postale ikona pop kulture kao jedina trajna priča koja objedinjuje strahopoštovanje te čudesnost i hrabru odrješitost ljudske težnje da dohvati zvijezde. „Zvjezdane staze su imale 4 nominacije za Oscare, a osvojile su ga u kategoriji najbolja šminka.

Slike

Zvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane stazeZvjezdane staze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.