Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(13 glasova)

OPIS

Legendarni skandinavski reditelj Viktor Sjeostrem je Isak Borg, ostareli profesor medicine koji analizira svoj život putujući do univerziteta gde je godinama predavao da bi dobio počasno priznanje. Njemu društvo pravi otuđena snaha Marijan (Ingrit Tulin) i njih dvoje posećuju mnoga značajna mesta njegove prošlosti dok se profesor priseća svoje porodice i nekadašnje devojke Sare (Bibi Anderson). On će na tom putovanju upoznati tinejdždžerku koja izuzetno podseća na Saru. Ona, uz bračni par koji se neprekidno svađa, nastavlja putovanje sa profesorom i Marijanom. Novi saputnici postaju deo Borgovih maglovitih fantazija, dok se on priseća brojnih razočarenja koja su dovela do toga da postane hladan i obuzet krivicom. Ove njegove osobine doći će do izražaja kada se Borg sretne sa svojim jednako hladnim i ogorčenim sinom.

Slike

Divlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagodeDivlje jagode

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.