Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6.2/10
(5 glasova)

OPIS

TV film "O životu i o smrti", u svakoj od pet priča, prati fiktivne junake čije će se životne putanje ukrstiti u noći bombardovanja zgrade Televizije. U ovim fiktivnim pričama, u kojima ljudske sudbine vidimo u trenucima ličnih dilema, generacijskih sukoba, borbe i pokušaja da se prevaziđe usamljenost, tragika proizilazi iz nedovršenosti tih životnih sudbina nad kojima lebdi pretnja u atmosferi bombardovanja. Mlada porodica koja čeka prinovu, majka i ćerka koje pokušavaju da prevaziđu uzajamnu otuđenost, mladić i devojka koji jedno u drugom pronalaze nadu i utehu - samo su neke od priča u kojima mikro drame naizgled običnog svakodnevnog života uhvaćenog u jednom sudbonosnom danu, i na jednom mestu, postaju deo veće panorame o životu i o smrti. Iako ni u kom smislu ne koristi lične i pojedinačne priče žrtava bombardovanja Televizije, ovaj igrani omnibus predstavlja svojevrsnu posvetu upravo njima.

Slike

O životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrtiO životu i smrti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.