OPIS

Dva ni po čemu posebna zgubidana nalaze se na prilično nevjerojatnom i krajnje opasnom zadatku, utrci za spašavanje vlastitoga svijeta prije nego li se nestabilan toksički otpad pretvori u smrtonosno oružje koje bi moglo jednostavno izbrisati dobar dio Amerike!
Arlo (Cuba Gooding Jr.), vozač sladoledarskog kombija, nakon niza nemogućih koincidencija nađe se na krivom mjestu u krivo vrijeme te se, uz pomoć Tima Masona (Skeet Ulrich), tajanstvenog mladića sumnjive prošlosti, nađe na zadatku o kojem bi mogla ovisiti sudbina Amerike. Prije nego li bude kasno, njih bi dvojica trebali vlastima isporučiti 'Elvisa', smrtonosno biološko oružje koje se ne smije izložiti temperaturama iznad 50 stupnjeva Fahrenheita, čiju je formulu stvorio ugledni, ali neuspjesima mučen znanstvenik Dr. Richard Long (David Paymer). Na putu će im se, međutim, ispriječiti željom za osvetom gonjen poručnik Andrew Brynner, kojega ništa neće zaustaviti u nastojanju da biološko oružje ostvari svoje potencijale, a to je uništenje svega živoga u radijusu od stotinu milja! Bez ikakvog skrovišta, a s američkom vojskom na tragu, mogu li dva neočekivana heroja sadržati pribranost i spasiti svijet?

Slike

Faktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanjaFaktor zaleđivanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.