OPIS

Max Vexler, rusko-židovski imigrant, previše je ponosan da bi priznao kako je dobio otkaz s mjesta klarinetista u simfonijskom orkestru.
Rusko-židovski imigrant (Rade Šerbedžija) kojeg ponos sprečava da prizna da je dobio otkaz s mjesta klarinetista u simfonijskom orkestru Torrence, iznenada se nađe na pozitivnoj životnoj prekretnici kad se dvojica kradljivaca automobila u bijegu odluče u njegovom domu potražiti sklonište od predstavnika zakona. Kad jedan od kradljivaca (Shane West) uspije uvjeriti vremešnog glazbenika da je njegov davno izgubljeni sin, stvari se kompliciraju. U filmu glume i Leelee Sobieski, Ed Begley, Jr. i Eric Balfour.

Slike

Stariji sin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pas koji je voleo vozove (1977)

    image
    Djevojka Mika je u zatvoru zbog sitnog šverca i to ruši njene snove o odlasku u Pariz. Za vrijeme transporta zatvorenika na prisilni rad uspjeva pobjeći što...
  • Maratonci trče posljednji krug (1982)

    image
    Priča se odvija u vremenu između dva rata. U porodici Topalović koju čini pet generacija muškaraca, dolazi do sukoba, jer najmlađi potomak ne želi da se bavi...
  • Stellin posljednji vikend (2018)

    image
    Priča o dva brata čiji je odnos doveden u pitanje kada otkriju da su zaljubljeni u istu djevojku.
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.