OPIS

Na vrhuncu slave Michael Jackson započeo je dugoročnu vezu s dvojicom dječaka u dobi od 7 i 10 godina. Sada u tridesetima, oni govore kako ih je Jackson spolno zlostavljao te kako su to nadišli godinama poslije.
Kao jedna od najvećih svjetskih ikona, Michael Jackson bio je mnogo toga mnogima – pop-zvijezda, humanitrac, voljeni idol. Kada su se 1993. godine pojavile optužbe o Jacksonovu spolnom zlostavljanju dječaka, mnogi su teško mogli vjerovati da bi Kralj Popa bio sposoban za nešto tako strašno. U razdvojenim, ali paralelnim, pričama u kojima se mnogo toga ponavlja, dva su se dječaka sprijateljila s Jacksonom koji ih je pozvao u svoj jedinstveni i čudesni svijet. Zavedeni pjevačevim bajkovitim životom i opčarani svojim odnosom s njim, obitelj nijednog od dječaka nije primijetila manipulaciju i zlostavljanje kojima ih je na kraju izložio. Kroz potresne razgovore sa sada odraslim muškarcima i njihovim obiteljima, Napuštajući Neverland prikaz je kontinuiranog zlostavljanja i prijevare, dokumentiranje moći zvjezdanog statusa koji je omogućio da se slavna osoba ubaci u živote zadivljene djece i njihovih roditelja.

Slike

Foto: RTL /© LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosNapuštajući Neverland

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.