OPIS

Frankie Carbone (Armand Assante) je bivši mafijaš stavljen u program zaštite svjedoka nakon što su ga bivši kolege pokušali eliminirati. Doselivši u Little Rock u Arcansasu, Frankie misli kako je umakao smrtnoj prijetnji, no poznanstvo sa sestrama Kirkindall moglo bi ga koštati života.

Leigh Kirkindall (Angela Featherstone) njegova je nova susjeda, a Bootsie (Dina Meyer) njezina razvratna sestra čiji je ljubavnik - Leighin suprug! Kada Bootsie dozna da je Frankiejeva glava ucijenjena, ona odmah kuje plan kako bi ga izručila mafiji i zaradila milijun dolara, a njezina sestra Leigh pronalazi romantično utočište u Frankiejevu zagrljaju. Iznenada je Frankie ponovno u životnoj opasnosti, a sestre Kirkindall postaju najveće suparnice..."Zaštićeni svjedok" je atraktivan triler prokušanog redatelja Anthonyja Hickoxa. Armand Assante ("Slijepa pravda", "Striptiz") izvrsno se snašao u ulozi bivšeg mafijaša koji pokušava okrenuti novi list, a sjajne Angela Featherstone ("Bez učinka", "Luda vjenčanja") i Dina Meyer ("Slagalica strave") briljiraju kao suparničke sestre. Dina Meyer s posebnim je užitkom odglumila seks-bombu Bootsie, a Angela Featherstone još se jednom, ljepotom i talentom, dokazala kao nasljednica čuvene Sharon Stone!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.