Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(7 glasova)

OPIS

Stara magija susreće se s današnjicom u epskoj pustolovini! Alex je maltretiran klinac sve dok ne naiđe na mitski mač, Excalibur. Njegovi prijatelji moraju postati vitezovi i pridružiti se čarobnjaku Merlinu u borbi protiv zle Morgane.
Stara magija susreće se s današnjicom u epskoj pustolovini DJEČAK KOJI ĆE POSTATI KRALJ. Alex (Louis Ashbourne Serkis) misli da je samo još jedan nevažan klinac sve dok ne naiđe na mitski Mač u kamenu, Excalibur. Sada mora ujediniti svoje prijatelje i neprijatelje u bratstvo vitezova te, zajedno s legendarnim čarobnjakom Merlinom (Sir Patrick Stewart), pobijediti zlu čarobnicu Morganu (Rebecca Ferguson). Budući da je u pitanju budućnost, Alex mora postati veliki vođa kakav nije ni sanjao da može biti.

Slike

Dete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljDete koje će postati kraljFoto: RTL / © 2022 Disney and its related entitiesFoto: RTL / © 2022 Disney and its related entities

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.