OPIS

Drugi nastavak priče o najhrabrijoj i najsmiješnijoj skupini istjerivača duhova...
Najveći neprijatelji duhova i čudovišta su se vratili. Fred, Daphne, Velma, Shaggy i nezaboravni pas Scooby Doo opet su u akciji. Ova hrabra skupina posjećuje izložbu postavljenu njima i njihovim neustrašivim avanturama u čast. No ugodna zabava brzo će se pretvoriti u pravu noćnu moru kada posjetitelji shvate kako izloženi duhovi nisu replike, već živi primjerci. Duhovi ubrzo pobjegnu i postanu najveći strah stanovnika Coolsvilla, a Scooby Doo i njegovi prijatelji su posramljeni pred cijelom javnosti. Da stvar bude gora, novinarka Heather Jasper-Howe (Alicia Silverstone), koja ih je uzela na pik, pred čitavim je gradom dovela u pitanje njihovu sposobnost i kvalitetu služenja gradu. Kako bi nanovo osvojili simpatije i povjerenje svojih sugrađana, jedino što im preostaje je pouzdati se u svoje detektivske sposobnosti i pronaći osobu koja je stvorila sav taj kaos i koristi čudovišta kako bi preuzela kontrolu nad gradom.

Slike

Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2Skubi Du 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.