OPIS

Dok traga za smislom svog postojanja, Ben Layten otkriva obiteljsku tajnu koja ga vodi do žene po imenu Hanna… Ali kad se on i Hanna nehotice zaljube, njegov život postaje sve više i čudnije kompliciran.
Dok traga za smislom svog postojanja, Ben Layten otkriva da je gotovo imao posvojenu sestru te uz pomoć svoje susjede, Tabby Song, Ben je pokušava pronaći kako bi otkrio je li njegov život mogao biti drukčiji. Kada napokon pronađe svoju tobožnju sestru i otkrije tajanstvenu Hannu Weathers, Ben naiđe na vrlo drukčiju vezu od one kojoj se nadao... Uskoro, Ben je vraćen u život – dok ga Hanna vuče u uzbudljiv svijet avanture, čuda i naizgled nemogućeg. Ben je prisiljen suočiti se s nekim mračnim istinama dok se suočava s mogućnošću da ništa što misli da zna o sebi i o Hanni nije stvarno... Te da su život i ljubav mnogo složeniji nego što je ikada zamišljao.

Slike

ZamršenostZamršenostZamršenostZamršenostZamršenostZamršenostZamršenostZamršenostZamršenost

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.