Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(110 glasova)

OPIS

Cheva Cheliosa (Jason Stratham) iz sna budi neočekivan poziv. Mamuran je, ne može se ni pomaknuti, a srce gotovo da mu i ne lupa. S druge strane žice čuje glas nitkova Rickyja Verone (Jose Pablo Cantillo), koji mu otkriva da ga je u snu otrovao i ima samo jedan sat života. Ispostavlja se da je Chev plaćeni ubojica, slobodnjak, najveće mafijaške organizacije na Zapadnoj obali. Uhodani se posao noć prije zakomplicirao, jer je Chev pustio metu da pobjegne s namjerom da prestane biti plaćeni ubojica i da započne novi život sa svojom djevojkom Eve. Sad se Chev mora kretati da bi ostao živ: jedini je način da spriječi djelovanje otrova koji će mu zaustaviti srce taj da mu razina adrenalina stalno bude visoka. Dok sat otkucava, Chelios privlači pozornost na ulicama Los Angelesa, sukobljavajući se sa svima koji mu stanu na put. Mora spasiti Eve iz opasnosti, ostati nekoliko koraka ispred svojih neprijatelja i naći protuotrov koji će mu spasiti život.

Slike

Visoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki naponVisoki napon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.