Ocjena: 4.6/10
Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

OPIS

U gradiću na jezeru Cold Lake dešavaju se utapanja ljudi. Niko ne sumnja da iza toga stoji lokalni psihopata Paul Kinsey koji će otići tako daleko da će utopiti vlastitu majku, najbolju prijateljicu, a sve zarad, po njegovom mišljenju, neuzvraćene ljubavi. Godinama poslije, Paulovo društvo se okuplja na Cold Lakeu, a ovaj put utapa se Tim Reushel. Njegovoj supruzi Deena i njegovom sinu smrt je sumnjiva, jer je Tim bio izvrstan plivač. Deena kreće u istragu koja će je dovesti do pravog ubice.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Oproštaj (2017)

    image
    Nakon godina apartheida, nadbiskup Desmond Tutu susreće brutalnog ubojicu koji ga moli za oprost...
  • Sekunda za smrt (2002)

    image
    Sara Morgan je živela je u uverenju da će u braku s bogatim, situiranim čovekom napokon pronaći sreću. Kako li se samo prevarila.. Brak Sare i Džima se pokazao...
  • Ma nije on takav (2010)

    image
    Boško je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan i magično privlačan za žene. Ostavlja utisak čovjeka u koga se možete pouzdati. U stvarnosti, on...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.