OPIS

Pedesetih godina 20. stoljeća dr. Wallace Fiennes angažira introvertiranog mladića da fotografira njegov kontroverzni postupak lobotomije tijekom turneje po američkim ludnicama. S vremenom, mladić se počinje identificirati s pacijentima.
Pedesetih godina u Americi. Otkako mu je majka zatvorena u instituciju, Andy živio u sjeni svoga stoičkog oca. Obiteljski znanac, dr. Wallace Fiennes, zapošljava introvertiranog mladića kao fotografa kako bi dokumentirao turneju po mentalnim ustanovama kojom zagovara svoj sve kontroverzniji postupak lobotomije. Kako turneja napreduje, a Andy svjedoči kako se liječnikova karijera i život raspadaju, počinje se identificirati s pacijentima ustanova. Stigavši u kalifornijski planinski grad, središte New Age pokreta, susreću se s nekonvencionalnim francuskim iscjeliteljem koji zatraži lobotomiju za svoju kćer Susan.

Slike

GoraGoraGora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.