OPIS

Komičarka Amanda Seales („Nesigurna“) debitirat će svojim prvim, jedan sat dugim stand-up specijalom „Amanda Seales: Znam to“. U stalnoj glumačkoj postavi u „Nesigurnoj“ kao Tiffany, Amanda Seales trenutačno je na turneji s komičarskim natjecateljskim showom uživo „Pametni, duhoviti i crni“, koji je sama osmislila. Bivši VJ na MTV-ju s magisterijem iz afroameričkih studija na Sveučilištu Columbia, gostovala je u „Pomalo crno“; napisala je, producirala i glumila u dvije sezone humoristične web-serije „Get Your Life“; a domaćica je tjednog podcasta „Small Doses“. „Biti stand-up komičarka čast je koju ne uzimam zdravo za gotovo, jer smatram humor supermoći koja nam pomaže podnijeti teret problema i koncepata koji bi se inače činili mnogo većima od nas“, kaže Seales.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 60 min

Slike

Amanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam toAmanda Seales: Znam to

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.