OPIS

Neuspješna njujorška glumica Charlotte dobije glavnu ulogu u novoj produkciji „Božićne priče“ i zaljubi se u redatelja. Ali kada kazalište izgubi najam, glumci i ekipa trebat će božićno čudo kako bi spasili predstavu. Nakon godina malih uloga i promašaja, ambiciozna njujorška glumica Charlotte Lacy, upravo se sprema odustati i preseliti se u Chicago kako bi prihvatila normalan posao kada dobije glavnu ulogu u novoj produkciji „Božićne priče“. Uloga joj pristaje kao salivena, a usput pronalazi i neočekivanu romansu s redateljem, TV zvijezdom Julianom Walkerom, kao i obnovljenu strast prema svom zanatu i gradu. No kad povijesno kazalište izgubi najam, a čini se da će predstava propasti prije premijere, Charlotte i njezinim glumačkim kolegama prijeko je potrebno božićno čudo. U glavnim su ulogama Maggie Lawson i Brennan Elliott.

Slike

Božićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bisBožićni bis

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.