OPIS

Još jedan miran i sasvim običan jesenski dan za milione Amerikanaca postat će ostvarenje najgore noćne more. Narednik John McLoughlin i regrut Will Jimeno obavljali su svoj svakodnevni posao zaštite građana New Yorka, kada je miran dan prekinuo strašan zvuk eksplozije i hitan poziv upomoć s kojima je započelo novo poglavlje u istoriji Amerike. Bilo je to 11. septembra 2001., dan terorističkog napada na Svjetski trgovački centar u New Yorku. Upravo su narednik McLoughlin i regrut Jimeno jedni od pozvanih na mjesto stravičnog događaja. Pokušavajući spasiti što više života, ova dva heroja našli su se u tornjevima u trenutku njihova urušavanja. Duboko pod ruševinama, bez radio veze, ozlijeđeni i prestravljeni njih će dvojica krenuti u bitku s vremenom kako bi spasili vlastite živote, ali i živote ostalih nevinih žrtava. Traumu izvan ruševina proživljavaju i njihove porodice te supruge, Donna McLoughlin i Allison Jimeno prateći neviđen teror pred malim ekranima.

Slike

Svjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centarSvjetski trgovački centar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.