OPIS

Bob Odenkirk režirao je ovu veselu priču o dvojici društveno nesposobne, ali dobroćudne odrasle braće, Deanu i Johnu Solomonu (Will Forte i Will Arnett), koji su imali peh da ih otac školuje kod kuće na udaljenoj arktičkoj lokaciji.
Sudbinski predodređeni da ostanu samci, ženama nisu u stanju prići nikako, osim u glupim i smotanim pokušajima (poput postavljanja ključnog pitanja na prvom spoju u prepunu restoranu), što im se stalno obija o glavu. Potom, jednog dana Solomoni primaju potresnu vijest da im je otac na samrti – a da stvar bude složenija, on izjavi da mu je posljednja želja da dobije unuka. John i Dean sretni su što mu je mogu ispuniti – no gdje će pronaći majku djeteta? Odjednom se njihovi ljubavni napori udvostručavaju, pa braća kreću na luckasti pohod da pronađu žene svojih snova i majke svoje buduće djece. U filmu glume još i Malin Akerman, Kristen Wiig, Jenna Fischer i Chi McBride.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.