OPIS

Od „Oscarom“ nagrađenih tvoraca „Priče o igračkama“, „Čudovišta iz ormara“ i „U potrazi za Nemom“ dolazi priča o američkoj obitelji koja dugometražni animirani film odvodi u područje drame i još nikad viđenog dizajna. S „Izbaviteljima“ pisac i redatelj Brad Bird i „Pixar Animation Studios“ stvaraju inovativan računalno stvoren svijet koji je toliko bogat, složen i inventivno „živ“ da je filmsko iskustvo koje stvara potpuno ljudsko. Priča prati pustolovine obitelji bivših superjunaka koji ponovno otkrivaju svoje moći jedni u drugima. Nekoć jedan od vodećih svjetskih maskiranih boraca protiv kriminala Bob Parr (g. Izbavitelj) svaki se dan borio protiv zla i spašavao živote. Ali petnaest godina poslije on i njegova supruga Helen (poznata bivša superjunakinja) prisiljeni su uzeti civilne identitete i povući se u predgrađe. Danas žive kao obični smrtnici i vode preobičan život sa svojom djecom koja se posebno trude izgledati „normalno“. Kao zaposlenik osiguravajućeg društva, jedina stvar protiv koje se Bob bori ovih dana su dosada i sve veći trbuh. Željan akcije, bivši superjunak dobije priliku kada ga misteriozni sugovornik pozove na udaljeni otok gdje dobiva tajni zadatak. Sada, dok sudbina svijeta visi o koncu, obitelj se mora ujediniti i još jedanput pronaći ono iznimno u svome obiteljskom životu.

Slike

IzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbaviteljiIzbavitelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.