OPIS

Kriminalistička drama o njujorškom gangsteru Bugsyju Siegelu koji je poslan u Los Angeles da preuzme zapadnu obalu, ali zaljubio se u glamuroznu starletu i pokrenuo poslovni pothvat da pretvori Las Vegas u raj za kockare.
BUGSY je karakterna studija mafijaša Benjamina „Bugsyja“ Siegela u okviru gangsterskog filma. Siegel (Warren Beatty) stiže u Kaliforniju u četrdesetima sa zadatkom da nadzire reketarenja u L. A.-u. Brzo ga zavedu glamur Hollywooda i glumica Virginia Hill (Annette Bening) koju on zavede unatoč tomu što nije u mogućnosti napustiti svoju suprugu i djecu. Siegel uskoro dobije viziju da pretvori neplodan potez pustinje Nevade u oazu kockanja i zabave – iz čijeg je sjemena iznikao Las Vegas. Zahvaljujući financiranju svojih šefova gangstera, uključujući Meyera Lanskog (Ben Kingsley), budžet razmetljivog Siegela poraste iznad izvornih 6 milijuna, a problem povećava činjenica da je Virginia pronevjerila dva milijuna od te svote. Zamjerivši se svojim nadređenima, Siegel leti natrag u L. A. kako bi se suočio sa svime rekavši Virginiji da zadrži novac. Nije doživio ostvarenje svog sna o Las Vegasu.

Slike

BugsySony Pictures TelevisionBugsySony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionBugsySony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.