Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(3 glasova)

OPIS

Remo Williams (Fred Ward) nekada je bio hvaljeni policajac koji je odano i pošteno čistio njujorške ulice od kriminalaca, a sada mu je prisilno dan nov identitet, novo lice i nova zadaća koja stiže direktno od predsjednika SAD-a. Naime, Remo je protiv svoje volje postao dijelom tajne vladine agencije koja se bori protiv korupcije i najopasnijih zločinaca na visokim položajima. On sada mora ovladati tajnom korejskom borilačkom vještinom, kojom je moguće nekoga ubiti i to prikazati kao prirodnu smrt, te se uputiti u lov na najgore kriminalce.
Nominacija za Oskara i Zlatni globus nesvakidašnja su vrijedna priznanja za akcijske filmove ove vrste stoga svakako svjedoče o uspjehu filma Guya Hamiltona, kako pred kritikom, tako i među publikom. Fred Ward, kojeg pratimo u ulozi Rema, na svoju je policu spremio mnoge filmske kipiće, uključujući one s Venecijanskog filmskog festivala, kao i jedan Zlatni globus.

Slike

Remo: Nenaoružan i opasanRemo: Nenaoružan i opasan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.