Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(6 glasova)

OPIS

Politička komedija. Matthew Douglas (J. Garner) i Rusell Kramer (J. Lemmon) bivši su američki predsjednici i zakleti krvni neprijatelji koji sjede na suprotnim političkim stranama. Kramer, škrti i uglađeni republikanac, prešao je na pisanje kuharica, a demokrat Douglas i dalje obožava žene te bi već i napisao svoju biografiju da mu nije zanimljivije spavati s izdavačicom. Na posljednjim je izborima pobijedio novi kandidat William Haney (D. Aykroyd) koji odgovornost za skandal o korupciji u administraciji pokušava namjestiti njima dvojici. Dojučerašnji neprijatelji prisiljeni su surađivati i pokušati dokazati svoju nevinost. Da stvar bude gora, predsjednik uskoro šalje plaćenog ubojicu kako bi ih spriječio da progovore. Kramer i Douglas bježe preko cijelog SAD-a i na sasvim neočekivan način upoznaju državu kojom su upravljali i ljude koji su za njih glasali...
Vrlo dobra politička komedija koja ismijava političare obiju strana tako da nitko nije pošteđen. Obojica glumaca izvrsni su u ulogama starih čangrizala koja se neprestano prepucavaju.

Slike

Dragi moji AmerikanciDragi moji AmerikanciDragi moji AmerikanciDragi moji AmerikanciDragi moji Amerikanci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.