OPIS

Kada robot ubije čovjeka, tko je kriv? Ovaj film prikazuje incidente u kojima su roboti prouzročili smrt ljudi - od automatizirane tvornice Volkswagen u Njemačkoj do droida s bombom koji koristi dallaska policija.
Kada robot ubije čovjeka, tko je kriv? Jeziv, otrežnjujući uradak znanstvene fantastike, ovaj film prikazuje incidente u kojima su roboti prouzročili smrt ljudi: u automatiziranoj tvornici Volkswagen, u samovozećem vozilu Tesla i od droida s bombom koji koristi dallaska policija. Iako se obično tretiraju kao neobične anomalije, svaki slučaj podiže pitanja odgovornosti, zakonitosti i morala. Istražujući provokativna gledišta inženjera, novinara i filozofa, te na temelju arhivskih snimki, film nadilazi senzacionalne smrti kako bi istražio suptilnije načine na koje roboti predstavljaju prijetnju društvu.

Slike

Istina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicamaIstina o robotima ubojicama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.