Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

OPIS

Uspon i pad pop-ikone 80-ih.
Pratimo život poznatog austrijskog i svjetskog pop-pjevača Johanna Hölzela, poznatijeg kao Falco, od njegovih početaka u bendu „Drahdiwaberl kroz solo karijeru, kada je objavio nekolicinu velikih hitova poput „Der Kommissar, „Rock me Amadeus, „Vienna Calling i „Jeanny.
Svega nekoliko dana prije svoga 41. rođendana Falco je izgubio život u Dominikanskoj Republici u izravnom sudaru njegovog auta s autobusom. Kroz ovaj sjajni biopic i tragediju pratimo život ove velike glazbene zvijezde, njegov buran privatni život i uspjeh na sceni. Niz problematičnih veza, emocionalnih vrtloga svojih osjećaja potenciranih drogama i alkoholom, ovaj karizmatični umjetnik zrcalio je u svojim sjajnim pop-pjesmama te je ostavio neizbrisiv trag u pop-kulturi. Najuspješniji austrijski pop-glazbenik svih vremena prodao je više od 20 milijuna primjeraka ploča i 15 milijuna singl ploča te ostvario ono što niti jednom drugom izvođaču prije i poslije njega nije uspjelo - prvi broj 1 na njemačkom jeziku na Billboard ljestvici sa singlom „Rock Me Amadeus .

Slike

FalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalcoFalco

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.