OPIS

Za generacije obožavatelja diljem svijeta, ime Nancy Drew sinonim je za pustolovinu. Ova mlada amaterska detektivka vrlo je tvrdoglava, strastveno rješava zagonetke i zna se izvući – ali i uvaliti – u mnoge komplicirane situacije. Ovoga ljeta NANCY DREW, bezvremenska junakinja, stiže u Los Angeles kako bi se suočila sa svježim izazovima i svojim dosad najkompliciranijim slučajem. EMMA ROBERTS glumi snalažljivu tinejdžersku detektivku koja odlazi iz rodnoga gradića River Heightsa na Zapadnu obalui upisuje se u hollywoodsku srednju školu. Ondje je originalan osobni stil odmah odvaja od njezinih kolega, opsjednutih sobom, osobito od trendseterica Inge i Trish, koje je ne mogu prokljuviti, ali znaju da je od njih posve drukčija – od toga da je iznimno pametna i da ima starinske manire do njezinih savršenih piknika za ručak. Njihova hladna dobrodošlica možda bi zasmetala kakvoj prosječnoj djevojci, ali ne i Nancy. Ima ona pametnija posla na koja treba misliti - naime, novu zagonetku. Iako je obećala zabrinutomu tati (TATE DONOVAN kao Carson Drew) da će prestati s tim poslom, Nancy ubrzo nađe trag u jednome od najvećih neriješenih slučajeva svih vremena: zagonetnim okolnostima smrti slavne glumice Dehlije Draycott. Slučajno Drewsi borave u nekadašnjoj kući Draycotta, za koju se dugo govorilo da je ukleta a sada se u njoj događaju čudne stvari. Pa kako bi mogla odoljeti? U DETEKTIVKI IZ HOLLYWOODA producenta Jerryja Weintrauba i redatelja Andrewa Fleminga glumi i JOSH FLITTER kao mudri Corky, Nancyn novi prijatelj u srednjoj školi, i MAX THIERIOT kao njezin dugogodišnji povjerljivi prijatelj Ned Nickerson, koji je odavno naučio da Nancy ništa neće odvući od vrućega traga. DANIELLA MONET i KELLY VITZ glume Inge i Trish, a RACHAEL LEIGH COOK Jane Brighton, ženu čiji bi se život mogao zauvijek promijeniti kada Nancy otkrije tajne skrivene u Draycott Mansionu.

Slike

Nancy Drew: Detektivka iz HollywoodaNancy Drew: Detektivka iz HollywoodaNancy Drew: Detektivka iz HollywoodaNancy Drew: Detektivka iz HollywoodaNancy Drew: Detektivka iz Hollywooda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.