OPIS

Oskarovka Jodie Foster glumi Ericu Bain, voditeljicu njujorške radijske emisije čiji se život iz temelja mijenja nakon okrutna napada u kojem je poginula i ljubav njenog života. Njeno je tijelo načeto, a njen osjećaj sigurnosti nepovratno je izgubljen. Sada, kada Ericin strah od voljenoga grada postaje previše snažan, ona se naoruža... Kad Erica prvi put ustrijeli nekoga, riječ je o čistom zakonu preživljavanja. I drugi je put riječ o samoobrani... Ili je odlučila da se neće maknuti zlu s puta? Strah koji je nekad osjećala pretvorio se u nešto drugo. I dok priča o nepoznatome osvetniku pogađa New York, detektiv Sean Mercer skuplja ključne dokaze. I Mercer i njena savjest sve su bliže, a Erica se mora suočiti sa spoznajom da ju je njena potraga za pravdom pretvorila u u ono čega se bojala.

Slike

NeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašiva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.