OPIS

Radnja filma je smještena na Manhattanu, a priča se vrti oko Johnnya (Al Pacino), srednjovječnog muškarca, koji je nedavno pušten iz zatvora. U nadi za boljim životom odluči se zaposliti u restoranu, čiji je vlasnik jedna grčka obitelj, kao kuhar. Ondje upozna Frankie (Michelle Pfeiffer), koja radi kao konobarica. Frankie je žena koja nije zadovoljna svojim životom te je usamljena, a nadasve je skeptična prema muškarcima. Nakon što se bolje upoznaju, Frankie saznaje više o Johnnyevoj prošlosti te se zbliži sa svojim saradnikom. Johnny je odlučan u namjeri da se udvara svojoj saradnici, no Frankie se osjeća izgubljenom u svojoj monotoniji i ne zna šta osjeća.

Slike

Frankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i JohnnyFrankie i Johnny

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.