OPIS

Godina je 1964. u Bronxu. Sestra Aloysius (Meryl Streep), kruta ravnateljica katoličke škole, preispituje dvosmislen odnos progresivnog i popularnog svećenika, oca Flynna (Philip Seymour Hoffman), s problematičnim mladim učenikom.
Godina je 1964. u Bronxu. Sestra Aloysius Beauvier (Meryl Streep), kruta i zastrašujuća ravnateljica škole crkve sv. Nikole, osjeća izrazitu odbojnost prema progresivnom i popularnom župniku, ocu Flynnu (Philip Seymour Hoffman). Tražeći nedjela u svakom kutku, sestra Aloysius vjeruje da je razotkrila najveći grijeh kada čuje da se otac Flynn posebno zanima za problematičnog dječaka. Bez trunke dokaza osim svoje moralne uvjerenosti, sestra Aloysius započinje križarski rat da iskopa istinu i protjera Flynna iz škole raspirivši borbu koja prijeti da će razoriti Crkvu i školu s razornim posljedicama.

Slike

SumnjaSumnjaMiramaxMiramaxMiramaxMiramaxSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnjaSumnja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.