OPIS

Obiteljska drama o ocu i kćeri koje je majčina smrt potpuno otuđila, a nanovo spojila neizvjesna sudbina velikog imanja koje je generacijama u posjedu njihove obitelji.

Osam godina nakon što je napustila obiteljsko imanje u Teksasu, Jake Cooper (Jennie Garth) vraća se kako bi prisustvovala djedovom sprovodu. To je ujedno i prilika da prvi put u osam godina razgovara sa svojim ocem Willom (Lance Henriksen). Jake mu, naime, nikada nije oprostila što je dopustio eutanaziju njezine teško bolesne majke. Dobronamjerni obiteljski prijatelj Amos (M. C. Gainey) pokušava ih urazumiti i pomiriti, no rane su ipak preduboke. Odnos će dodatno narušiti i oporuka kojom djed imanje ostavlja Jake i Willu popola. Njih dvoje imaju različite planove za imanje pa nijedno ne želi drugome prepustiti svoju polovicu. Ipak, prilike će ih natjerati na kompromis. Zbog nakupljenih dugova koje sve teže otplaćuje, Willu lokalna banka prijeti oduzimanjem imanja. Jake shvaća da mora zanemariti osjećaje i zajedno se s ocem boriti za očuvanje obiteljske tradicije"

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.