OPIS

U režiji nagrađivana dokumentaristice Susan Lacy, „Jane Fonda u pet činova“ intimni je pogled na Fondin jedinstveni put. Crpi iz intervjua s Fondom dugih 21 sat u kojima iskreno i otvoreno govori o svom životu i pogreškama.
Djevojka iz susjedstva, seksi mačka, aktivistica, tajkunica fitnesa: oskarovka Jane Fonda živjela je životom obilježenim kontroverzama, tragedijom i preobrazbom, a sve je to učinila pred očima javnosti. U režiji i produkciji nagrađivane dokumentaristice Susan Lacy, „Jane Fonda u pet činova“ intimni je pogled na njezin jedinstveni put. Uz intervjue s Robertom Redfordom, Lily Tomlin, producenticom Paulom Weinstein i bivšim supruzima Tomom Haydenom i Tedom Turnerom, između ostalih, prva četiri čina Fondina života nazvana su prema četvorici muškarca s kojima je dijelila osobne i profesionalne ambicije i koji su jako utjecali na njih. Peti čin je nazvan po samoj Fondi, koja se suprotstavlja svojim demonima, ponovno se povezuje sa svojom obitelji i nastavlja uspješnu karijeru i kao glumica i kao aktivistica, ali pod svojim uvjetima.

Slike

Jane Fonda u pet činovaJane Fonda u pet činovaJane Fonda u pet činovaJane Fonda u pet činova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.