OPIS

Antoine Leconte utjecajna je osoba - arogantan, dominantan u svom profesionalnom okruženju i osobnom životu. Neki ga obožavaju, drugi mrze, a nitko mu ne odolijeva ... Sve do dana kad ga jedan od njegovih zaposlenika brutalno napadne. Kad se osvijesti u bolnici, ništa nije takvo kakvo je bilo: Antoine se našao u cipelama običnog čovjeka, u padu niz društvene i profesionalne ljestvice - i oko njega su sve uloge obrnute. Je li ovo san ili stvarnost? Zavjera? Noćna mora? Odlučan da se vrati na noge, Antoine će se morati boriti da nadoknadi sve što je izgubio ...

Slike

Nokaut

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lutalice (2020)

    image
    Arthur Bretnik psihički je nestabilan teoretičar zavjere i privatni detektiv s traumatičnom prošlošću. Nakon što je angažiran da istraži moguće zataškavanje...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Ostfriesengrab (2020)

    image
    After a bizarre murder, the suspect overpowers Commissioner Klaasen and manages to escape. A second murder occurs shortly afterwards.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.