OPIS

HBO-ov dokumentarac o Johnu McCainu, jednoj od najutjecajnijih osoba suvremene američke politike. Senator iz Arizone, koji trenutačno služi svoj 6. mandat, pristao je sudjelovati u filmu nedugo nakon što mu je dijagnosticiran tumor mozga.
Ekskluzivan HBO-ov dokumentarni film o senatoru Johnu McCainu, jednoj od najutjecajnijih osoba suvremene američke politike. Ovaj senator iz Arizone, koji je na tom položaju već 31 godinu (šest mandata), pristao je sudjelovati u filmu nedugo nakon što mu je dijagnosticiran tumor mozga omogućivši ekskluzivan pristup svojoj svakodnevici u Washingtonu i Sedoni u Arizoni. Dokumentarac kombinira senatorov vlastiti glas, preuzet iz originalnih intervjua, komentara i govora, s arhivskim snimkama i dosad neobjavljenim kućnim snimkama i fotografijama. Film također sadrži intervjue s obitelji, prijateljima, kolegama i vodećim političkim ličnostima. Bitka senatora McCaina s tumorom na mozgu ističe njegov borbeni duh i otpornost dok se nastavlja boriti za svoja uvjerenja unatoč pogoršavajućem zdravstvenom stanju. Ukratko, ovo je portret američkog nonkonformista koji je u svojemu političkom djelovanju uvijek bio usredotočen na najvažnije američke ciljeve.

Slike

John McCain: Kome zvono zvoniJohn McCain: Kome zvono zvoni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.