OPIS

Priča o odrastanju 14-godišnjeg Ulyssesa, sramežljivog i feminiziranog dječaka iz Bronxa koji se bori s rodnim identitetom i religijom te koristi maštu i glazbu da izbjegne svoj stvarni život i shvati tko je on zaista.
Bronx, New York. 14-godišnji Ulysses upravo je izgubio oca. Njegova majka Amara ostavljena je da odgaja dvoje mlade djece samo uz pomoć svoje stroge i konzervativne tete Rose. Od Ulyssesa se sada očekuje da bude muškarac u kući i ispunjava svoje obveze. Ali sramežljivi i feminizirani Ulysses mora se suočiti s još jednim izazovom: nije mu ugodno u njegovoj koži. Dok se njegova obitelj pretvara da samo prolazi kroz fazu, Ulyssesa također zlostavljaju u školi zbog njegove introvertiranosti i osjetljivosti. Pronalazi bijeg stvarajući svijet mašte ispunjen tračcima ljepote, plesa i glazbe. Ulyssesov se život mijenja kada dođe u kontakt sa živahnom zajednicom transrodnih i drugih LGBT mladih u programu Subotnje crkve, gdje shvaća da nije sam.

Slike

Subotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkvaSubotnja crkva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.