OPIS

U ovoj nadrealnoj fantastičnoj drami smještenoj u estonskom selu u 19. stoljeću opsjednutom duhovima, mjenjolicima i kugom, mlada seljanka Liina čezne za svojim prijateljem Hansom koji je opsjednut njemačkom barunicom u posjetu.
U ovoj priči o ljubavi i preživljavanju u Estoniji u 19. stoljeću, seljanka Liina žudi za seoskim momkom Hansom, ali Hans je neobjašnjivo zaluđen gostujućom njemačkom barunicom koja posjeduje sve za čim on žudi. Za Liinu se pokaže nevjerojatno složenim navesti Hansa da joj uzvrati ljubav u ovom mračnom, surovom krajoliku gdje se susreću duhovi, vukodlaci, pošasti i sam vrag, gdje svi kradu, a duše se visoko cijene, no vrlo jeftino kupuju. S privlačnom crno-bijelom kinematografijom, Rainer Sarnet živopisno bilježi ove šarene živote dok se trude opstati – vrijedi li išta postojanje ako nema dušu?

Slike

StudeniStudeniStudeniStudeniStudeniStudeni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.