poster

Maria Antoaneta

Marie Antoinette (2006)

drama, povijesni, romantika, glazbeni, biografski | SAD, Francuska, Japan
Režiser: Sofia Coppola
Cinemax | Danas | 23:30

Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(26 glasova)

OPIS

Austrijska princeza Marie Antoinette (Kirsten Dunst) u dobi od 14 godina biva odvojena od obitelji i prijatelja te poslana iz Beča u Versailles pokraj Pariza ostavši bez cjelokupne imovine. Sve je to dio priprema za dogovoreni brak sa francuskim prijestolonasljednikom Dauphinom Louisom (Jason Schwarzman) u cilju održavanja dobrih odnosa dvije zemlje. Našavši se sama na kraljevskom dvoru u potpuno novom okruženju, s ljudima ljudi koji su sve samo ne oni za koje se predstavljaju, nastoji se izboriti za svoje mjesto. Svijet skandala, intriga i spletki postaje Marie Antoinettina svakodnevnica kao i brak sa čovjekom prema kojemu je sve ravnodušnija.

Slike

Maria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria AntoanetaMaria Antoaneta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.