OPIS

Na svoj rođendan, Tree Gelbam (Jessica Rothe) se budi u studentskom domu i namjerava ga provesti s dečkom i prijateljicama. Slavlje završava tulumom, a kralj slavljeničke atmosfere za Tree postaje nenadani susret s maskiranim ubojicom.
Uslijed vlastitog ubojstva, Tree se ponovno budi u istom danu kojeg je upravo proživljela, i to se nastavlja ponavljati svakog idućeg dana. Užasnutoj studentici ne preostaje ništa drugo nego pokušati otkriti tko je ubija i zašto, jer joj je to jedina nada da se taj smrtonosni ciklus zaustavi. U potrazi za izlaskom iz te naizgled bezizlazne situacije, Tree se odlučuje barem dobro zabaviti iskoristivši priliku da doživi dan u kojem može raditi što god poželi jer se toga nitko osim nje neće sjećati. Dakako, ona se baš i ne snalazi u detektivskoj igri koja joj je nametnuta pa se nerijetko nađe u nespretnim situacijama.

Slike

Sretan dan smrtiSretan dan smrtiSretan dan smrtiSretan dan smrtiSretan dan smrtiSretan dan smrtiSretan dan smrti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sretan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • Bolje pazi (2016)

    image
    Kada pomislite na predgrađe, pomislite na sigurnost. No na ovu božićnu noć predgrađa će biti daleko od toga. Ashley (Olivia DeJonge) je mislila da će joj ova noć...
  • Obdukcija Džejn Do (2016)

    image
    Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonyja i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se odvija u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade...
  • Šišmiš (1959)

    image
    Poludjeli ubojica, zvani „Šišmiš, našao se u vili punoj ljudi, a ta vila krije jednu tajnu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.