poster

Niz mračni hodnik

Down a Dark Hall (2018)

Režiser: Rodrigo Cortés
CineStar A&T | Danas | 20:00

Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(14 glasova)

OPIS

Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice.
Kit (AnnaSophia Robb), mlada je problematična djevojka koju pošalju u tajanstvenu školu-internat Blackwood zbog svoje naravi s kojom njezina majka više nije mogla izlaziti na kraj. Na dolasku upozna gđu Duret (Uma Thurman) i ostale polaznice, četiri mlade, problematične žene. Dok istražuju hodnike škole koji se čine kao labirinti, Kit i njezine kolegice otkriju da Blackwood skriva tajnu koja zadire u paranormalno.

Slike

Niz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnikNiz mračni hodnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.