OPIS

Kada Lady Sandra Abbott otkrije da njen muž s kojim je četrdeset godina u braku ima aferu s njezinom najboljom prijateljicom, ona potraži utočište u Londonu kod otuđene starije sestre Bif. Njih dvije ne mogu biti drugačije - Sandra se ne snalazi pokraj svoje jezičave, slobodoumne sestre koja stalno izlazi na spojeve. Ali Sandri upravo ta različitost trenutno treba te ona nevoljno dopusti Bif da je odvuče na časove plesa gdje postepeno uhvati korak i nađe ljubav kad upozna sestrine prijatelje Charlieja, Jackie i Teda. Ova šarena, prkosna i energična grupa počne pokazivati Sandri da je penzija zapravo samo početak i da bi joj rastava mogla dati posve novi pogled na ljubav i život.

Slike

Plesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapijaPlesna terapija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.