Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasova)

OPIS

Ovaj Disneyjev dugometražni film prati Šiljina sina, tinejdžera Maxa, koji je odvučen na praznike baš kad se spremao pozvati svoju curu iz snova na spoj. Dok Max i Šiljo odlaze kampirati, Max smišlja kako će dospjeti na koncert u L. A.
Ovaj animirani Disneyjev cjelovečernji film prati Šiljina sina, tinejdžera Maxa, koji se boji da će, kad odraste, biti jednako smotan poput svog oca. Baš kad je sramežljivi Max skupio dovoljno hrabrosti da pozove svoju curu iz snova Roxanne na spoj, Šiljo ulijeće i objavljuje da bi trebali provesti neko vrijeme zajedno te odvlači Maxa na odmor. Neposredno prije odlaska Max kaže Roxanne da će biti u publici na sljedećem koncertu „Powerlinea“ koji će prenositi televizija. Dok Šiljo kreće u šumu u lov i ribolov, Max smišlja kako ih dovesti do L. A.-a gdje se nada da će se uspjeti ušuljati iza pozornice nakon koncerta i ispuniti svoje obećanje Roxanne.

Slike

Šiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi danŠiljin najluđi dan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.