poster

Morvan, pour quelques douglas de plus

Per qualche dollaro in più (1965)

vestern, dokumentarni, drama | Italija, Španija, Zapadna Njemačka
Režiser: Sergio Leone

Ocjena: 8.2/10
Ocjena korisnika: 9.6/10
(220 glasova)

OPIS

Dva muškarca jašući odlaze iz grada kako bi sustigli India, duševno poremećenog ubojicu koji je pobjegao iz zatvora. Jedan je lovac na glave „muškarac bez imena“ – hladan, smrtonosan, brz revolveraš, ali isključivo zainteresiran za novčanu nagradu . Drugi je muškarac poručnik Mortimer koji se Indiju želi osvetiti za smrt svoje sestre. Dvojica lovaca jedva vjeruju jedan drugom, ali se dogovore da će se Muškarac infiltrirati u Indiovu bandu, što ovaj i učini. Osmisle plan da Muškarac Indiovu bandu dovede u klopku, pljačku banke, a poručnik će Mortimer u zasjedi čekati Indija. Međutim, Indio ih izigra i opljačka banku prije negoli poručnik to primijeti. Poručnik sumnja da su ga prevarili. Indio također postane sumnjičav. U žestokoj bici on zarobi poručnika i Muškarca. Oni ga odvedu do mjesta gdje se opskrbio oružjem i municijom, a onda Indio pošalje svoje ubojice da ih dokrajče. U oštroj pucnjavi poručnik i Muškarac pobiju sve članove Indiove bande osim njega samoga. Indio biva prepušten poručniku Mortimeru na milost, a Muškarac sakupi novčanu nagradu i odjaše.

Slike

Morvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plusMorvan, pour quelques douglas de plus

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.