Ocjena: 7.9/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasova)

OPIS

„Robin Williams: U mojoj glavi“ smiješan je, intiman i potresan portret jednog od najvoljenijih i najoriginalnijih svjetskih komičara. Film je ispričan, većim dijelom, riječima samog Williamsa i slavi njegov velik doprinos komediji i općenito popularnoj kulturi od divljih dana Los Angelesa u kasnim 70-ima do njegove smrti 2014. g. Film se bavi Robinovim nevjerojatnim životom i karijerom i otkriva što ga je potaknulo da s nama podijeli likove iz svoje glave. Osim dosad neobjavljenih pogleda u njegov kreativni proces kroz intervjue sa samim Williamsom te kućne snimke i snimke nastupa, ovo pronicljivo davanje počasti sadrži i detaljne intervjue s osobama koje su ga poznavale i voljele, uključujući Billyja Crystala, Erica Idlea, Whoopi Goldberg, Davida Lettermana, Stevea Martina, Pam Dawber i Robinova sina Zaka Williamsa.

Slike

Robin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glaviRobin Williams: U mojoj glavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.