poster

Zatvorska posla

Big Stan (2007)

Režiser: Rob Schneider
CineStar Comedy | 1. 5. 2024. | 01:00

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 8.6/10
(53 glasova)

OPIS

Slabašan i plašljiv prevarant počne paničariti kada shvati da zbog prijevare ide u zatvor. Angažira tajanstvenog gurua borilačkih vještina koji ga pretvara u kung fu majstora koji se može obraniti od zatvorenika koji ga žele ozlijediti – i voljeti.
Stan (Rob Schneider) se obogatio trgujući nekretninama, no nije baš sve išlo legalno. Uhićen zbog prevare, osuđen je na tri godine zatvora, a njegovi milijuni su zamrznuti. Srećom, sposobni odvjetnik uspio mu je iskamčiti još 6 mjeseci slobode pa Stan, koji se boji da ga budući zatvorski cimeri ne siluju, odluči proći tečaj borilačkih vještina. Kada dođe vrijeme za služenje kazne, Stan je uvjeren u svoje borilačko znanje i čak ima hrabrosti suprotstaviti se vođama bandi te uskoro postane respektabilan član zatvorske zajednice. No pokvareni voditelj zatvora želi kaznionicu pretvoriti u luksuzno odmaralište pa koristi Stanovo znanje i obeća mu da će ga ranije pustiti na slobodu ako mu pomogne.

Slike

Zatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska poslaZatvorska posla

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.